top of page

LAMELLA A

Lamela A - harmonizimi i 8 tipeve të banesave për të përmbushur shijen dhe nevojat tuaja. Zgjidhni stilen tuaj të jetesës në një hapësirë të përshtatshme dhe unike.

LAMELLA B

Gjithashtu, Lamela B ofron 7 tipe të ndryshme të banesave për të plotësuar preferencat tuaja dhe krijuar një jetë të përshtatshme. Zgjidhni stilin dhe komfortin që ju përshtatet më së miri.

bottom of page