top of page
11.png

"Avanti - Residence" është një kompleks modern afaristo-banuesor i ndërtuar me pasion dhe kujdes nga Pro-Don Construction dhe Egzoni-D.

 

Si investitorë të pasionuar në këtë projekt, ne kemi krijuar një ambient ku luksi, komoditeti dhe eleganca bashkohen në një përvojë të jashtëzakonshme banimi.

1_4---Photo.png

Vizioni & Misioni ynë

Vizioni ynë është të ndërtojmë një komunitet të cilin banorët e konsiderojnë jo vetëm si shtëpinë e tyre, por si një ambient të përshtatshëm dhe të harmonishëm me mjedisin. 

Gjithashtu dhe misioni ynë është të krijojmë një ambient banimi të kujdesshëm, të ndërtuar me materiale të cilësisë së lartë dhe duke përdorur teknologji inovative për të minimizuar ndikimin në mjedis dhe për të rritur efikasitetin e energjisë.

Kombinimi i vizionit për të krijuar një ambient të ardhshëm të banimit dhe misionit për të promovuar arkitekturën e qëndrueshme rezulton në një angazhim të plotë ndaj të jetuarit në harmoni me mjedisin dhe të ofrimit të një përvoje të jashtëzakonshme banimi për komunitetin tonë të "Avanti - Residence".

Vlerat thelbësore

Luksoze

Në Avanti Residence, ne besojmë t'u ofrojmë banorëve tanë një përvojë jetese luksoze. Ne përpiqemi të krijojmë shtëpi që janë të rehatshme dhe elegante, me pajisje moderne dhe përfundime të larta.

Komuniteti

Ne besojmë se një komunitet është më shumë se një vend për të jetuar - është një vend për t'u lidhur me të tjerët dhe për të ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë hapësira që nxisin një ndjenjë të komunitetit dhe përkatësisë.

Qëndrueshmëria

Ne jemi të përkushtuar për të ndërtuar objekte të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin, për të krijuar një mjedis jetese më të shëndetshëm për banorët tanë.

bottom of page