top of page
1_8 - Photo.jpg

Avanti
Residence

Një shtëpi, një histori.

Apartamente të Banueshme

Lokale Afariste

Lokacion i shumëkërkuar.

Hapësira Rekrative

Rreth Avanti Residence

Kompleksi ynë është dizajnuar për të ofruar një stil jetese të lartë dhe përshtatet me nevojat e banimit bashkëkohor.

Një gamë e gjerë apartamentesh të projektuara me kujdes, ofrojnë hapësira të ndriçuara dhe shumë komode.

Çdo detaj është menduar për të siguruar komoditetin dhe kënaqësinë e banimit tënd.

Pse të zgjidhni Avanti Residence

Apartamente të Përzgjedhura

Ofrojmë një gamë të ndryshme të apartamenteve, duke përfshirë banesa një-dhomëshe, dy-dhomëshe, tre-dhomëshe, dhe penthouse.

Lokacion i shumë kërkuar

Vetëm disa minuta larg qendrës historike, ky lokacion i shumëkërkuar ofron një qasje të lehtë në shërbimet dhe atraksionet kryesore.

Siguri dhe Kujdesi për Banorët

Sigurimi i një ambienti të sigurt dhe të kujdesshëm për banorët është prioritet. Ofrojmë shërbime dhe masat e nevojshme për sigurimin dhe kujdesin e strukturës banuese.

Ambiente të Përbashkëta 

Hapësira të përbashkëta të dizajnuara për rekreacion, ushtrim, dhe takime sociale dhe ambientet e hapura për komunitetin.

Stili ynë

Resident Testimonials

"Ambienti i përzgjedhur dhe dizajni modern"
woman_edited.jpg

Anonim

Banor

"Jam i kënaqur thellësisht me cilësinë e ndërtimit e cila po zhvillohet në Residencën Avanti."
man_edited.jpg

Anonim

Banor

"Jam krenar që do të jem pjesë e këtij komuniteti të shkëlqyeshëm."
man_edited.jpg

Anonim

Banor

PARTNERËT TANË

CREATIVE.png
2PNG.png
1.png
FAQ
4_23---Photo.png

FAQ

  • Where are you located?
    Hello, we offer apartment types starting from 57m2 to 150m2.
  • What types of housing do you offer?
    Hello, we offer apartment types starting from 57m2 to 150m2.
  • What commercial space do you offer?
    Hello, we offer apartment types starting from 57m2 to 150m2.
bottom of page